Kako odabrati vlastiti navojni navoj

1. Opcije površinske obrade: navlake s navojem za žice ugrađuju se u nekim posebnim okruženjima, što može poboljšati sposobnost protu korozije vijčanih rupa.

2. Korištenje opcija izvedbe: self-locking tip i slobodan prikaz vrste. Nakon ugradnje samohvatne navojne čahure u vijčanu rupu, vijak, vijak i vijak vijčane rupe mogu se posebno zaključati i otpuštati, a često se koristi u rupu za vijke s jakim mehaničkim vibracijama.

3. Postoji izbor lančanika s navojem sa stražnjim vratom i navojem s navojem za rep: dvije čelične navojne čahure ugrađuju se brzinom, a čahura s navojem čeljusti očito je već u tipu repa. Budući da čelična navojna čahura s nepropusnim tipom nema instalacijskog izbora tijekom instalacije, tip rep može se postaviti samo u jednom smjeru; nakon dovršetka instalacije, navojni navoj s navojem također mora koristiti alate za uklanjanje montažne repne ručke. Ako je otvor za vijke slijepa rupa, također je potrebno koristiti alat za izvlačenje montažne repne ručke. Za ove složene postupke, tip bespomoćno ne postoji. Ako vaš proizvod zahtijeva velik broj žljebnih navojnih navoja, preporučujemo da odaberete nepropusnu čahuru s navojem za ugradnju, štedi vrijeme, trud i brzinu.

4. Čahura žičane mreže odabire se prema materijalu: nehrđajućeg čelika 304, legura Inconel X750, legura od fosforne bronce, legura titana, Nitronic60TM.

5. Odabir navoja: metalni čelični navojni čahuri i čahure s čeličnim navojem.