Neki detalji o postavljanju navojnog čahura s jednostavnim ključem

Za ugradnju navojne čahure obično koristimo ključ za pričvršćivanje rukavca i jednostavni instalacijski ključ za ugradnju navojnog navoja. Danas ćemo govoriti o pojedinostima o ugradnji navojnog navoja. Umetnite navojnu čahuru u montažni ključ, umetnite držač za montažu u utor šipke vodilice i zakrenite ručicu za montiranje ključa tako da je navojni čahuru pričvršćen u navojnu rupu na donjoj strani kroz navoj za vođenje na montažnom ključu i ostao je 0,25-0,75 krug iz površinske niti.

  Prilikom ugradnje malih količina navojne navlake i 14 × 2 ili više grubih navojnih navlaka, može se ugraditi s tipom "T" u obliku proreza ili s navojem glave, a budite oprezni da ne primjenjujete veliku aksijalnu silu na navojnoj ručici kako bi se borila protiv "poremećaja".

Koristite električne ili pneumatske poluautomatske ključeve za pričvršćenje za brzu i pouzdanu montažu u montažnim vodovima ili kod kojih je potrebna brza instalacija navojne čahure.

Nakon ugradnje navojne čahure, kako bi se provjerila standardna razina preciznosti otvora unutarnjeg navoja, može se upotrijebiti odgovarajuća mjerač razine čekanja. Iznimno za zabravljivanje i srednji navojni čahuru.