Tijekom instalacije umetaka navoja od nehrđajućeg čelika mogu se pojaviti problemi

1. Kraj ili vijak manometra za navoj od nehrđajućeg čelika ili vijka treba proći kroz cijelu dužinu umetka s navojem od nehrđajućeg čelika.

2. Izbor od nehrđajućeg čelika treba biti oprezan, ako je potrebno ugraditi vijčanu rupicu od umetka od nehrđajućeg čelika, prilikom kucanja morate odabrati slavinu koja odgovara umetku navoja od nehrđajućeg čelika.

3. Nakon što je umetak navoja od nehrđajućeg čelika pričvršćen u vijčanu rupu, treba ga čvrsto pričvrstiti na vijčanu rupu na otvoru za vijke. Ne smije biti skakanje zuba ili odvajanje od zida rupa.

4. Nakon što je umetak navoja od nehrđajućeg čelika pričvršćen u vijčanu rupu, preciznost mjerača navoja može se upotrijebiti za provjeru da li točnost zadovoljava zahtjeve ili se vijak koristi za ispitivanje.

5. Nakon probijanja, primijenite odgovarajući mjerač navoja za navoje da provjerite ispunjava li otvor za vijke propisane točnosti. Konkretno, kada je novi slavina u uporabi, a slavina je blizu habanja, navojni utikač mora se koristiti za provjeru slavine kako bi provjerili je li slavina dostupna.

6. Dubina udarca je veća od duljine umetka navoja od nehrđajućeg čelika nakon instalacije. Ako je otvor za vijke prolazna rupa, potrebno je sve točenje.

7. Ako je umetak navoja od nehrđajućeg čelika neispravno pričvršćen, može se koristiti alat za odvajanje od nehrđajućeg čelika, koji se može koristiti za uklanjanje, ali se ključ za postavljanje ne može koristiti za preokretanje uvrtanja umetka s navojem od nehrđajućeg čelika. Umetak za nit od nehrđajućeg čelika se uklanja Nakon toga zamijenite novi umetak navoja od nehrđajućeg čelika i ponovno ga umetnite.