Kupnja s navojem od nehrđajućeg čelika

Kupnja umetka sa navojem od nehrđajućeg čelika: Trenutno postoje četiri glavne vrste umetaka s navojem od nehrđajućeg čelika: žičani vijčani umetci, umetci s automatskim ubacivanjem, ključevi i besprijekorni ulošci. Koje vrste problema trebate obratiti pozornost prilikom kupnje umetka s navojem od nehrđajućeg čelika? Kako mogu koristiti umetke od nehrđajućeg čelika za najbolju racionalizaciju? Neka nam odgovorimo za vas u nastavku.

1. Prema uporabi okoliša kako bi se razlikovalo: slobodni futuri umetci od nehrđajućeg čelika su široko korišteni, opće osnovne komponente mogu se opremiti, to samo treba biti dobar izbor veličine. Zatezni pričvrsnici namijenjeni su za opremu koja zahtijeva čvrstu snagu. Vrsta zaključavanja dodaje jedan ili više zavoja poligonalnog prstena za zaključavanje do broja osnovnih zakreta radi poboljšanja funkcionalnosti uređaja. No, općenito se koristi za opremu s posebnim zahtjevima.

2. Prema veličini i veličini vijka: nazivni promjer vijka i veličina polja određuju veličinu umetka navoja, a odgovarajući umetak s navojem odabire se prema specifikacijama navoja i industrijskim standardima. Ovo je drugi korak u odabiru pravog vijka.

3. Odredite nazivnu duljinu umetka navoja sukladno dubini rupe vijaka, čvrstoću materijala podloge i razini izvedbe navoja. Važno je obratiti pažnju na parametre umetka s navojem od nehrđajućeg čelika koju pruža proizvođač.

4. Materijal umetnutog materijala ima uglavnom dvije vrste, nehrđajući čelik i ugljični čelik. Pri kupnji umetka navoja možemo kupiti različite materijale i različite vrste proizvoda prema stvarnim potrebama.