Slavina za umetak navoja

Čepovi su alati za obradu unutarnjih navoja vijčanih otvora. Uobičajene slavine obuhvaćaju slavine s ravnim utorom, slavine spiralnog utora i ekstrudirane slavine. Posebna slavina za ugradnju žičane niti je nestandardni tip tap. Kako bi se žica za navoj izradila od otvora za vijke nakon što se formira otvor za vijke, slavina za umetanje žice je malo veća od standardne slavine.

Uvod u uvodni umetak navoja:

Umetanje žice s navojem za izravnavanje utora: To je relativno čest dodir, bilo prolazna rupa ili slijepa rupa, može se koristiti za dodirivanje zuba. Cijena utikača žice za izravnavanje žice je relativno jeftina, jer je žica za izravnavanje utora za žičane navoj slabo ciljana, nije prikladna za preciznost niti, Shenzhen City, žičana rupa.

Unutarnji navojni navoj Spiralni utor za utore: Ove slavine imaju funkciju automatskog uklanjanja čipa. Stoga su ti slavine prikladni za slijepo kucanje rupa. Vrijednost cijene je viša od one slavine tipa ravnog utora, jer je nit kojom se utisne slavine s spiralnim žljebovima ima visoku preciznost.