Koje su prednosti umetaka za samolijepljivanje?

Zašto odabrati umetke s automatskim umetanjem? Umetak koji se samljuje također se naziva rukavac s automatskim provlačenjem, omotni omotač navoja, itd. To je novi tip pričvršćivača koji jača čvrstoću navoja.

Zašto odabrati umetke s automatskim umetanjem? Budući da postoji mnogo različitih opcija za umetanje samotapanjem, mogu se koristiti različita radna okruženja. Premda je umetak za točenje samo jedan komad, ima dva oblika (šiljastog oblika) i tri različite duljine (tip 302, tip 307, tip 308). Materijal također ima dvije mogućnosti (od nehrđajućeg čelika). , ugljični čelik)

U usporedbi s navojem s navojem, umetak s automatskim ubodom ima unutarnji i vanjski zub. Prilikom instalacije nije potrebno koristiti dodirivanje zasuna. Utičnice s automatskim ubacivanjem mogu se izravno ugraditi u rupe za vijke pomoću alata.

Unutarnji umetci su naširoko koristi u automobilskoj industriji, industriji željezničkih vozila, brodogradnji, kućanskih aparata, građevinskih strojeva, poslovnih strojeva, elektroničkih proizvoda, inženjering plastike, naprednog kombiniranog namještaja, aluminijsko lijevanje i drugih industrija.