Sastavljanje procesa umetanja čelične žice

1 bušenje

Prema specifikacijama, upotrijebite odgovarajuću standardnu ​​bušilicu, dubina bušenja je veća ili jednaka dubini ugradnje čelične žice; budite oprezni da ne biste sužili rupu, čip ne pada. Nakon bušenja, zabrtvljenje ne smije prelaziti dubinu od 0.4 stupnjeva, zbog prekomjernog otvora vijka za vijak za vijke od čelika.

2, tapkanje

Korištenje označenih specifikacija navoja čelične žice Lo setovi šipki koje tapkaju, tapkanje duljine mora biti više od dužine čelika vijaka, kroz otvor, sve točenje; točkastog točenja određuje konačni standard unutar zone tolerancije rupa, korisniku da odgovarajuće odabere metodu tapanja i podmazivanje, pritiskanje slijepe rupice na odgovarajuću silu kako bi se spriječio prekidanje slavine. Nakon provrta, rupu za navoje treba čistiti, obično s pištoljem za raspršivanje zrakom, a slijepa rupa također treba koristiti dugu mlaznicu s radijalnom rupom od dna do gornjeg čišćenja, ili možete koristiti metodu čišćenja kako biste očistili otvor navoja. Točnost vijčanog navoja je visoka, primjena posebnog čeličnog vijka postavlja dno pregleda.

3, instalacija

Općenito, instalirajte rukovatelj za ugradnju žičane vijčane čahure . Čelični vijčasti prsten je postavljen u alatu za ugradnju, a instalacijska ručka je ugrađena u utor šupljine vodilice, a ručka alata se zakreće za vijak rukavca navoja u otvor za vijke i ostavite šupljinu od 0,25-0,75 površinski. Mala količina montaže čelične žice Lo i M14 * 2 grubo žičana Lo seta instalacije može se ugraditi pomoću utora za utore tipa "T" ili alata za navoje i budite oprezni da ne postavite veliku aksijalnu silu na navojnu žicu s navojem s navojem spriječiti proizvoljan odbitak. "Nakon instalacije čelične žice Lo postavlja, formirana kao standard za pregled unutarnjih navojnih reznica preciznost ocjena, dostupna odgovarajuća mjerač razine pregleda.

4, idite na ručku

Za čelični žičani prsten sa slomljenim utorom, ručka se mora ukloniti nakon uvrtanja u otvor za vijke, a alat za ručku treba koristiti. Prolazna rupa, ručica za ugradnju navoja s navojem, općenito s naprava za potiskivanje montirana u poravnanju s 200g oko ručke, čekić je trebao ukloniti, za M18 * 2.5 ili više krupne žice Lo i M14 * 1.25 iznad fina čelična žica Lo, ako se stezaljka na ručici za savijanje može slomiti. Tada se slomljena ručka izvadi iz otvora za vijke.


Napomena: Ako automatski uređaj za potiskivanje s automatskim prekidačem glave čelične žice Lo sigurnosni set na dno odgovarajuće sile može biti kao ručka za pričvršćivanje.

821170117_999.jpg821170489_488.jpg