Uobičajeni niz Umetnite instalacijske alate

Uobičajeni umetak od žice: visoka čvrstoća, visoka preciznost, čašica površinskog čvora hladnog valjanja precizan oblik dijamantnog spiralnog spirala od nehrđajućeg čelika za visoku preciznost unutarnjih i vanjskih konaca koncentrični, čelični vijak dobro postavljen nakon formiranja visoko preciznog unutarnjeg konac prema međunarodnim standardima, njegova je izvedba bolja od unutarnjeg konca koji je oblikovan izravnim napadom na dobro.

Žica umetkom užeta nakon instalacije, zona tolerancije s navojem ovisi o tolerancijama za izradu površine umetka žice i oštricama otvora za umetanje žice; tolerancije montažnih otvora, ovisno o preciznosti pričvrsnih vijaka za pričvršćivanje žice, često oblikujući 6H, preciznu klasu visoke tolerancije do 5H, 4H; standard objedinjenog konca 2B, 3 b. Odabir posebnog umetka s navojem od zone tolerancije potrebne za upotrebu jedinica na temelju metoda udaraca i metaka (napada, napada) i podmazivanja i tako dalje, kako bi se osigurala točnost i zahtjevi.

Kada ugrađujemo vijke, često trebamo koristiti alate za navoje, umrijeti i češće zalihe. Ovaj se uređaj može koristiti i kao obrada ili ispravljanje alata za obradu navoja, podesiv vijak, ručnu obradu ili instaliranje rabljenih strojeva.