Električni prekidači za točenje ubacuju operacije

Mjere predostrožnosti i načini rada električnih umetaka za samoljepljivanje su u osnovi isti kao i električni ključ. Osim toga, tijekom rada treba slijediti sljedeće korake:

A. Umetci s električnim prešanjem trebaju najprije prilagoditi omotač, tako da vijak za provijanje u spoj u odgovarajućoj dubini, a zatim operacija bez opterećenja lmin.

B. Okrenite preklopke za naprijed i natrag u položaj naprijed, a križna udubina vijka za ušice je poravnata s križnim udubljenjem glave odvijača. Pod djelovanjem magnetskog polja vijak za točenje čvrsto i pravilno apsorbira na križnom udubljenju glave odvijača. Zatim se vijkom za točenje dovede u kontakt s izratkom i primijeni aksijalni tlak, a električni prekidači za samoljepljivanje počinju zahvaćati spojku. Vijak vršne brzine rotacije, kako bi se dovršili postupci stezanja vijaka za točenje.

Prilikom uklanjanja vijaka za provijanje položite pozitivne i obrnute prekidače napajanja u obrnutom položaju. Bit odvijač je poravnat s križnim udubljenjem rastavljenog vijka i primjenjuje aksijalni tlak za uključivanje kvačila čeljusti. Zavijte obrnuti smjer vrtnje glave, tj. Da biste dovršili rastavljanje vijaka za točenje.

Budući da je pozitivan i negativan kontaktni prekidač prekidača prekidača prekidača manji, u tijeku rada nije dopušteno mijenjanje smjera vrtnje odvijača u električnim dijelovima za samoljepljivanje, kako bi se izbjeglo paljenje.

Električni utični ulošci sastoje se od jednostupanjskog serijskog motora, mjenjača, spojke čeljusti, odvijača za magnetsko pozicioniranje, pozitivnog i reverznog prekidača napajanja i napajanja i drugih komponenata.

Motor se nalazi u plastičnom kućištu. Plastična ljuska podržava strukturu električnog pogona, ali i dodatnu izolaciju statorove jezgre.

Otpornost na rotor izolirana je vratilom tako da je jezgra rotora električki izolirana od izloženog metalnog dijela.

Električni ulošci za točenje s cilindričnim spiralnim zupčanicima usporavaju. Mjenjač je ekstrudiran aluminijskom legurama, od kojih je jedan kraj spojen s plastičnim kućištem pomoću vijka, a drugi kraj pričvršćen je na vanjski prsten opruge s magnetnim elementom za pozicioniranje i vijkom za podešavanje.