Klasifikacija žičane niti umeće i uvođenje instalacijskih alata

Umetak žičane niti nova je vrsta pričvršćivača s navojem, a to je koncentrično tijelo od unutarnjih i vanjskih niti visoke čvrstoće, visoke preciznosti, glatke površinske žice od nehrđajućeg čelika s dijamantnim presjekom. To je umetak razvijen za zaštitu navojne rupe ne-ferroznih metala. Pričvršćen je i pričvršćen u navojnu rupu jednog od povezanih dijelova kako bi se formirala unutarnja nit koja zadovoljava međunarodne standarde. Oblik je sličan spiralnom izvoru, s visokom tvrdoći i dobrom površinskom grubošću.

Umetci žičane niti podijeljeni su u dvije vrste: običnu vrstu i vrstu zaključavanja. Vrsta zaključavanja je dodavanje jednog ili više zavoja prstena za zaključavanje na temelju običnog tipa. Umetci žičane niti ugrađeni su u navojne rupe inženjerskih materijala male čvrstoće kao što su aluminij, magnezijeva sličice, lijevano željezo, stakleni čelik, plastika itd., a mogu formirati standardne M, MJ niti, s visokom čvrstoćom priključka, otporom od potresa, otporom od udara i otporom trošenja. I može raspršiti stres i zaštititi nit baze, što uvelike produžuje vijek trajanja baze. Osim toga, umetak žičane niti može se koristiti i kao metoda restauracije kada se niti na izvornoj matrici spotaknu ili ne isurede, bez uzrokovanja struganja cijele matrice, a održavanje je praktično, brzo i ekonomično.

Alati za instalaciju:

Ugradnja žičanih umetka za konac zahtijeva posebne alate za umetke žičane niti, koji uglavnom uključuju posebne slavine za umetke žičane niti (ST slavine), žičani konac umeće instalaciju ključeva, udarce, odvrtanje i žičanu nit umeće mjerače utikača donje rupe. Među njima, slavina se koristi za obradu unutarnje niti za ugradnju žičanog umetka konca; instalacijski ključ se koristi za pričvršćivanje žičane niti umetnutu u navojnu donju rupu osnovnog tijela; punč se koristi za probijanje montažne ručke žičanog umetka za konac s razbijenim utorom; odvrtanje se koristi za izvaditi Žičani konac umetnut je u navojnu donju rupu osnovnog tijela; mjerač donje rupe koristi se za otkrivanje navojem donje rupe.