Performanse umetanja konca bez repa i prednosti standardnih umetka žičane niti

Vijčani rukav bez repa je uvezeni pričvršćivač, a vijčani rukav bez repa posebno je pogodan za ugradnju u vijčane rupe materijala niske čvrstoće. Za materijale male čvrstoće kao što su aluminijske leđe, bakrene leđe i plastični dijelovi, unutarnje niti često se oštećuju zbog različitih razloga, kao što su navoj, slučajne kopče, trošenje, korozija i hrđa. Oba rukava s navojem bez repa i standardni čelični žičani rukavi s navojem mogu brzo riješiti ove probleme. Instalirajte bilo koju vrstu proizvoda za zaštitu niti u rupu od vijaka i ti problemi više neće postojati. Ugradnja rukava s navojem bez repa ili standardnih čeličnih žičanih rukava s navojem u vijčane rupe niske čvrstoće može značajno povećati čvrstoću vijaka. To posebno vrijedi za dijelove male čvrstoće kao što su aluminijska slinjenja, bakrena sličice i plastični dijelovi.

Usporedba performansi vijaka bez repa i prednosti standardnih žičanih vijaka

Standardni navojni rukav bez repa

1: Nije ugrađena ručka repa, koristite utore za kuke na oba kraja vijčanog rukava za instalaciju

2: Može se instalirati u oba smjera i nema potrebe za odvajanjem smjerova prilikom instalacije.

3: Instalacijski alati potrebni za rukave od vijaka bez repa su bušilice, slavine i instalacijski ključevi.

4: Može se koristiti za pretvaranje između metričkih i inčnih niti.

5: Kada je nit nepravilno obrađena ili je nit oštećena, vijčani rukav bez repa može se koristiti kao metoda popravka, koja može izvesti ekonomičan, brz i učinkovit popravak konca na otvoru vijaka.

Standardni umetak žičane niti

1: S montažom ručke koristite montažni ručku za ugradnju.

2: Ugrađena instalacija može se provesti samo u jednom smjeru.

3: Alati potrebni za standardne umetke žičane niti uključuju dijelove bušilice, slavine, instalacijske ključeve i odstranivače repa.

4: Može se koristiti za pretvaranje između metričkih i inčnih niti.

5: Kada je nit nepravilno obrađena ili je nit oštećena, standardni umetci žičane niti mogu se koristiti kao metoda popravka, koja može izvesti ekonomičan, brz i učinkovit popravak konca na otvoru vijaka.