Kategorija umetanja žice

Žica umetkom žice je podijeljena u dvije vrste: obična i zaključavanje, tip zaključavanja je u općenitom obliku na prstenu ili prstenu za zatvaranje prstena.

1. zajednički umetak žice

Radi se više sastava kružnog spiralnog kruga, različitim materijalima Shang (legura legure i općeg čelika) pomoću koje se mogu pojačati spojevi žica čvrstoće i dodani setovi obloge za poboljšane nitne veze u odnosu na fazu metode u usporedbi, mogu smanjiti 50% dodatni dio volumena, takva težina na više svjetla, opće vrste žičane vijke setovi podijeljen je na slomljena buka i nema slomljena utor dvije vrste, ima slomljena utor seta seta je instalacija svila setove Hou uklanjanje instalacije ručka, čini vijke glatko kroz. Prekinuti žičani setovi utora za ugradnju ukloniti instalacijske ručke, vijci prolaze. Nanesite slomljeni spremnik Yu Tongkong (također se može koristiti i za slijepe rupe), niti jedan slomljeni set žice za utor ne smije se koristiti samo za slijepe rupe.

2. zaključavanje umetka žice

Zaključavanje umetka od žice je izrađeno od dijamantnog poprečnog presjeka višesmjernih zavojnica žičane rane i postoji više multilateralno zatvarajućeg prstena, kada se kombiniraju s vanjskim dijelom s navojem i dijelovi navojem izvan vlastitog prstena mogu se zaključati kako bi se spriječilo pričvršćena navojna veza, podijeljena na lomljive utore i slomljena Groova na dva načina.