nema nosača navoja za popravak navoja

Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Nema Tang umetanje,također poznat kao instalaciju nositi niti umetanjeje dostupan za slijepe rupe.

UsvajanjeNema tang umetanje(bez instalacije ručke) za slijepe rupe instalacije možete izbjeći mnoge probleme, na primjer, slobodan trčanje nit umetanje, zbog da obrađuju držeći se vijak, je vrlo koji uznemiruje toIzvaditetang nakon instalacije i završni raskidanje tang, male veličine, koja ima loš utjecaj na učinkovitost instalacije i nasGodina starostinit umetnuti.

Ali uvođenje u službu alat zaNema tang umetanjeje isti kao što je slobodan trčanje nit umetanje.

Jedan kraj jeNema tang umetanjejekao što jemembrana koja stoji na dva ili tri zavojnice i svoj instalacijski alat je navojem jezgra osovinu koja će koordinirati s konus krajNema tang umetanjeda je umetanje u slijepih rupa, što je prilično jednostavan. Nakon instalacije, konus kraj biti u vođenje dijela nit rupe, što može biti bolji način za poboljšanje ugradnja snagu niti umetanje, u međuvremenu, instalacije neće utjecati na sadGodina starostiodEfektivna duljina je čahura.

no tang specification_副本.png


Nema nit tang umetnuti za popravak navoja 


Changling je poznata tvornica za popravak sekvenci s proizvođačem izravne prodaje proizvoda i ISO certifikatom, dobrodošli na veleprodajnu žicu bez navoja za umetanje navoja s navojem od nas.

Upit