Električni alat

Električni alat
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Kako koristiti električne alate

1 Pažljivo koristite električni alat, ne bacajte ga i ne udarajte. Najbolje je koristiti balans da ga objesite dok ga koristite.

2 Prilikom zamjene instalacijskog alata prvo morate provjeriti je li prekidač za napajanje u položaju "OFF" i izvući utikač iz utičnice.

3 Podesite zakretni moment prema specifikacijskom modelu. Općenito, podešava se u skladu sa specifikacijama koje zahtevaju kupci prilikom izlaska iz tvornice. Matica vretena adaptera je zaključana u skladu s dubinom ugrađene čahure. Dvije matice za pozicioniranje moraju se međusobno zaključati. Može se izmjeriti kalibrom vernier-a koji je postavljen da razotkriva prednji kraj adaptera i duljinu adaptera kako bi se pronašla željena dubina navoja.

4 Umetnite remen adaptera u klizni utor glavne jedinice, prilagodite smjer proreza na vanjskoj čahri adaptera prema potrebama kupca. Smjer proreza trebao bi biti prikladan za operatera da stavi čahuru ručke; koristite maticu za pričvršćivanje adaptera da biste zaključali adapter.

5 Prebacite sklopku s izravnim unazad u obrnuti položaj "R" i pritisnite uređaj za pokretanje. Kad je remen adaptera zavitlan na zarez duži od duljine potrebnog omotača žice, otpustite uređaj za pokretanje i prebacite sklopku za izradu unazad u naprijed "F" položaj, stavite vijak čahure za pričvršćivanje žice za montažu u zarez i pričvrsna ručica rukavca nosača je naprijed, a ključ s rukavom nosača vertikalno je poravnan s navojnom donjom rupom navojne čahure. Pritisnite početni uređaj i uvijte držač. Kad se postigne dubina navoja postavljena od strane pozicionog uređaja, električni će alat pauzirati zbog položaja. U ovom trenutku ne puštajte uređaj za pokretanje. Električni alat automatski će se okretati u suprotnom smjeru kako bi izašao iz navoja. Otiđite na izvorno mjesto i instalacija je završena.

6 Ako se tijekom instalacije morate okretati u jednom smjeru, samo prebacite naprijed / natrag prekidač na položaj "F" ili "R" u smjeru vrtnje i kliknite na pokretač.

Upit