Alat za električnu energiju

Alat za električnu energiju
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Kako koristiti električne alate

1 Pažljivo koristite električni alat, nemojte ga ispustiti ni udarati. Najbolje je da koristite balanser da biste ga objesili kada je koristite.

2 Prilikom zamjene instalacijskog alata najprije morate potvrditi da je prekidač napajanja u položaju "OFF" i izvucite utikač iz utičnice.

3 Namjestite zakretni moment prema modelu specifikacije. Općenito je prilagođen prema specifikacijama koje zahtijevaju kupci kad napuštaju tvornicu. Matica vretena adaptera zaključana je u skladu s dubinom ugrađenog rukavca. Dvije matice za pozicioniranje moraju se međusobno zaključati. Moguće je mjeriti s čeljusti na čeljusti, koja je postavljena tako da izlaže prednji kraj adaptera i dužina svornjaka adaptera kako bi pronašli željenu dubinu navoja.

4 Umetnite trbušni adapter u klizni utor glavne jedinice, prilagodite smjer usjeka na vanjskom prstenu adaptera prema potrebama kupca. Smjer usisa trebao bi biti prikladan za operatera kako bi stavio rukavac ručke; koristite maticu za pričvršćenje adaptera kako biste zaključali adapter.

5 Prebacite prekidač izravno-unazad na "R" poziciju i pritisnite uređaj za pokretanje. Kada je svornjak adaptera pričvršćen na usjek dulji od duljine tražene žičane rukavice, otpustite starter i prebacite prekidač izravno-povratne veze u položaj naprijed "F", stavite ručicu za vijke za montažu ručke u usjek i pričvrsna držač drške čahure je naprijed, a ključ s drškom čahura vertikalno je poravnat s navojnim donjim otvorom navojnog rukavca. Pritisnite startni uređaj i uvijte dršku. Kada se postigne dubina kontakta koju je postavio uređaj za pozicioniranje, električni alat će se zaustaviti zbog položaja. Trenutačno nemojte pustiti uređaj za pokretanje. Alat za električnu energiju automatski će se okretati u suprotnom smjeru kako bi izašao iz navojne rupe. Idite na izvornu lokaciju i instalacija je dovršena.

6 Ako se tijekom instalacije morate okretati u jednom smjeru, samo prebacujte preklopku naprijed / natrag na položaj "F" ili "R" u smjeru rotacije i kliknite na starter.

Upit