Jednostavan alat za instalaciju

Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Alat za instalaciju

Užem smislu čelične žice Lo postavlja od čelične žice Lo postavlja instalacijski alat je posebno instalacijski ključ, uglavnom se koristi za čelične klinac u navoj dno rupe instalacije, svoj osnovni princip je da skup spirala čelika žica kroz vijak vodilice , prisiljavajući promjer stezanja, kako bi se uspješno u dnu, podijeljen na ručni i automatski instalacijski ključ. Generalizirani skup spirala čelične žice instalaciju alata uključuju sljedeće:

1, iz: koristi se za obradu čeličnih žica unutar instalacije vijak rupa niti;

2, instalacijski ključ: čelične žice spiralnim skupova u navojne rupe;

3, potisak uređaja: za slomljena žice ugradnja vijak prihvat;

4, maknuti poklopac uređaja: uklanjanje se na u-navojem rupu u čelične žice spiralnim skupova;

5, nit utikač gage: koristi se za testiranje instalacije od čelične žice u rupu navoj.

Opseg primjene

Čelične žice nakon dugogodišnjeg djelovanja testirati proizvod, vijak struktura je pouzdan, performanse dobar, jednostavan za korištenje. Dijelova može se koristiti u različitim industrijama, korištenje vijčanih proizvoda, je objekt, kao što se koristi u: svemirska industrija, brodogradnja, obrana industrije, automobilske industrije, hardver elektronika, sve vrste strojeva

Prednosti

1. produžiti vijek trajanja: žica vijak je od nehrđajućeg čelika materijal, velike čvrstoće, da meke baze povećana desetke do stotine komada nit života; Povećati svoju snagu, ali izbjegavajte relej, neuredno kopča.

2. povećati jačinu: meko, kao što su nizak intenzitet korištenja za aluminij i magnezij legura materijala, drva, plastike, gume i tako dalje jednostavno deformacije i niska čvrstoća materijala, izbjegavajte skliske svile, fenomen kao što je pogrešan zub.

3. povećanje dovoljnom površinom, mogu se zahtijevati jake veze i ne dodati vijak rupa promjera tanke dijelove.

4. povećanje nosivosti vijčanim spojem i čvrstoću: pomoću čelične žice može eliminirati vijak vijak i vijak rupa odstupanja između parcele i zub tip, da teret ravnomjerno, kako bi se poboljšala nosivost vijka navojem i otpornost na umor. Može se koristiti u keramike, plastike, stakla i drugih teško lomljive krhak materijal veze za pričvršćivanje. Učinkovito spriječiti puknuće fenomen.

5. hrđa smrti: spirala od čelične žice određuje karakteristike samog materijala i površina je vrlo glatka, koristiti u teškim uvjetima, kao što su vlaga, korozija, neće napraviti odgovarajuće matrice od hrđe, izbjegavati zbog hrđe-navojem rupa ne može ukloniti i zamijeniti je skup matrica gubitak. Može se koristiti u kemijskoj industriji, zrakoplovstva, vojne opreme i druge visoke vrijednosti osiguranja potrebno.

6.Wear otpor, otporna na toplinu, otpornim na koroziju: kao čelične žice spiralnim postavlja vrlo visoke površine završiti, može učinkovito smanjiti trenje između unutarnje i vanjske navoj od samog materijala ali također imaju visoke temperature otporna, otporan na koroziju svojstva. Često može se koristiti za uklanjanje, ugradnja dijelova i često okrenite vijak rupa, produžiti vijek trajanja.

7.earthquake, spriječiti labav: tip zaključavanje vijak posebnu strukturu u jaka vibracija i udara okruženju će zaključati Uvijte vijak rupa, ne slobodi, brava je bolji od drugih zaključavanje uređaja. Može se koristiti za energetske opreme, instrumenata i metara, preciznost i zračni prostor, avijacije, vojne opreme i druge visoke vrijednosti osiguranja potrebno.

8. jednostavno održavanje: u slučaju navoj obrada greške ili oštećenja unutarnji navoj popravak, pomoću čelične žice možete napraviti matricu vijak, i mogu koristiti originalni vijak, brzo i ekonomično. Jednostavnih primjera, blok motora, tekstila posebne dijelove, sve vrste aluminijskih dijelova, tokarski nož kasnije otkazan zbog oštećenja vijak rupe, pa opet sve dok instalacija vijak, smeće se vraća u život.

9. metrički sustav vijak zub transformacije: pomoću čelične žice spiralnim setovi za metrički molim - inčni molim - Međunarodni standardni navoj rupa, je vrlo povoljno, brzo, ekonomski, praktične, odnosi se na bilo koji uvoz i izvoz proizvoda.

Spirala od čelične žice postavlja skupština procesa

Bušenjem, dodirnete, žica garnituru, potisak ručka ugradnja četiri glavna koraka, pogledajte u nastavku:

1, bušenje

Koristiti tablice učiniti veličine bušenje, bušenje dubina je veća od ili jednaka L2; Pažnju da svrdlo u stožac, postupak nije lako izabrati i nose ozbiljan, ne spadaju u čip može oštetiti. Dosadno nakon dozvoljeno da ubosti prirode dimpling, dimpling dubine ne smije biti više od 0,4 P, brojač dosadno previše je loše za žičane instalacije.

Installation tool4881.png

2, dodirnete

Uz odgovarajuću specifikaciju žica postavlja posebna slavina za prisluškivanje, kuckanje smije biti dužina duljine žice, sve prisluškivanja rupu, dodirnete točnost odluka u konačnici standardni standardni vijak rupa zona tolerancije, korisnik može prema za potrebnu preciznost vijak rupa, dodirnete metode prema potrebi i podmazivanje metoda, slijepa rupa dodirom da nasilno kad je potrebno, kako bi se spriječilo slomljena slavine.

Bi trebao biti čist nakon dodirnete navoj rupu, dostupne spojene zračni pištolj u zrak, slijepa rupa također treba koristiti rupu raspršivač od dna da se dugo, također možete koristiti metodu čišćenja počistiti.

Installation tool5686.png

Installation tool5795.pngInstallation tool5899.png

3, instalacije

Obično instaliran program ručno rodila svila, svilena skupova tenzije u rukav, vreteno kroz žicu skup zapela za instalaciju držača i vijak u divljini vodič na bazu, vijak rupa u smjeru rotirajućeg vretena. Male instalacije i 14 x 2 ili više grubo nit kad svila svileno skup instalacija kada koristite "T" vrstu utora ili jednostavno vijak glave ključ za instalaciju, ali treba obratiti pozornost da ne djeluju na veće uzdužnog svile skup instaliranih držač za sprječavanje nekontroliranog kopča , ili instalirati držač je slomljena.

Installation tool6567.png

4, nositi slomljena instalacije

Rupe, želite instalirati žice skupa potisak, potisak općenito koristiti poravnanje ručka instalacije, s oko 200 g čekić lupa možete ukloniti, za više od 18 x 2.5 grubo nit svile, a postavljeno od dobro nit iznad 14 x 1,25 svila, iglu nos kliješta i zavoja instalirati ručka može se ukloniti.

5, izvadite čelične žice spiralnim setovi

Problemi tijekom uvođenje u službu napredak ili zbog žicu postavite vrijeme je predugo, mogu ukloniti treba koristiti rukav, rukav uređaj staviti u svilene skup unutarnji otvor na dršku sa čekićem lupa sa ruci držite ručku nit napetosti vrtiti se van žice skupa.

Installation tool7365.png

Changling je poznata tvornica alata s proizvođačima izravne prodaje proizvoda i ISO certifikat, dobrodošli na veliko žice Jednostavna instalacija alat od nas.

Upit