Spiralnih izbojaka

Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Šipka za umetanje žice također se naziva "st taps" (gdje je "st" skraćeno od engleskog "cjevastog svitka"), što je posebna slavina za obradu otvora za ugradnju žičane niti, a dimenzije se izrađuju prema prema nacionalnim standardima, kao što je GB - 83, finog stroja i ručne žice, koje se također mogu koristiti.

Šipka za umetanje žičane mreže može se podijeliti na strojeve od lakih legura, ručnu slavinu, uobičajenu čeličanu, ručnu slavinu i posebnu slavinu.

1. Strojni i ručni štapići od lakih legura: za legure od neželjeznih metala kao što su Alcan, magnezijeva legura i legure bakra, visina je manja od 2,5 mm, a visina je veća od 2,5 mm, a visina dvostruke.

Metoda obilježavanja: STD × p st je poseban unutarnji kôd navoja za umetak žice.

Primjer označavanja: posebna slavina za specifikaciju za obradu i ugradnju od 8 × 1. Na legure legure označena je st8 × 1 na navoju dna utičnice od 25 žica.

2. uobičajeni čelični stroj i ručna slavina: unutarnja nit koja se koristi u metalnim materijalima kao što su čelik, lijevano željezo, lijevani čelik itd., Je dvostruka slavina.

3. posebne slavine mogu se dizajnirati i proizvesti prema potrebama kupaca. na primjer, u mekanom aluminijskom, bakrenom prema gore i naopako, ručnom slavinom, posebnim strojem za slavinu za jednokratnu čeličnu šipku, slavinom za nehrđajući čelik, slavinom s ravnim dnom za slijepe provrte, slavinom za vijke, slavinom za navoje itd.

TAP8.jpg

Changling je poznata tvornica alata s proizvođačima izravne prodaje proizvoda i ISO certifikat, dobrodošli na veliko žice Spiral-fluted zamke od nas.
Upit